Meisjesvoetbal

Meisjesvoetbal is niet alleen in Nederland de snelst groeiende sport, ook bij V.O.C. is meisjesvoetbal de snelst groeiende afdeling van de club. In 3 jaar tijd is de afdeling meisjesvoetbal uit het niets gegroeid naar bijna 100 meisjes en circa 30 dames.

Voor het seizoen 2017-2018 heeft VOC 8 meidenteams bij de KNVB ingeschreven voor de competitie. In de MO15-competite doen 2 V.O.C-meidenteams mee, in de MO13-competitie doen 2 V.O.C-meidenteams mee, in de MO11-ompetitie doen 2 V.O.C-meidenteams mee, en in de JO9-competitie doen 2 V.O.C–meidenteams mee (deze MO9-team zijn overigens ingedeeld in een poule met alleen maar andere meidenteams). Alle V.O.C-meidenteam trainen 2x per week.

Inmiddels is de opbouw in leeftijd van de V.O.C-meisjes redelijk in balans, zodat we ook voor de toekomst een solide basis hebben om verder door te groeien. Hierbij nodigen wij alle meisjes die graag bij V.O.C. willen komen voetballen van harte uit om zich in te schrijven als lid. Meer informatie over hoe je in te schrijven als lid is te vinden op: http://www.v-o-c.nl/algemeen/lid-worden/.

V.O.C. hanteert een wachtlijstbeleid waarbij aanmeldingen per geboortejaar op volgorde van binnenkomst worden geaccepteerd. Inwonende familieleden van V.O.C-leden die minstens 1 jaar lid zijn, krijgen voorrang. Overigens geldt deze regel niet voor recreanten en leden van de Heeren- en/of Dames- divisie. Om in aanmerking te komen voor voorrang dient het digitaal aanmeldingsformulier vóór 1 februari voorafgaand aan het gewenste voetbalseizoen te zijn ontvangen.

Indien je meer informatie wilt over meisjesvoetbal bij V.O.C. dan kun je het beste even contact opnemen met Wijnand van Hooff, Coördinator Meisjesvoetbal, via meisjesvoetbal@v-o-c.nl.