V.O.C. 3 promoveert!

Een jaar na de degradatie naar de reserve tweede klasse is V.O.C alweer terug in de reserve 1e klasse. Na twee nacompetitierondes werd deze mooie promotie zeer verdiend binnengehaald.

In de competitie kwam het jonge team van speler/trainer Mark Pelkman nog net tekort voor het kampioenschap, maar in de nacompetitie waren ze superieur. Eerst werd Delft overtuigend verslagen, waardoor de finaleronde tegen Charlois 2 werd bereikt. Thuis speelde V.O.C het team uit Rotterdam-Zuid volledig van de mat, met een prachtige 7-0 eindstand als resultaat. In de uitwedstrijd werd dit nog eens dunnetjes overgedaan: 1-7.

Een groot compliment aan dit team, dat het hele jaar mooi en verzorgd voetbal heeft gespeeld. Deze promotie is daarvan de terechte beloning. De mannen kunnen vol vertrouwen uitkijken naar een mooi seizoen in de 1e klasse!

Senioren scheidsrechters gezocht

Dit seizoen heeft V.O.C te maken met een nog grotere bezetting van de velden op zondag. Dit betekent …

Lees verder

Schutterstrofee 2016-2017

Op de laatste wedstrijddag wist Erik in Ve1 nog 2x te scoren en kwam alleen aan de leiding. Trofee zal bij de volgende wisseling van de wacht uitgereikt worden. Dit is de eindstand, kijk weer uit naar het volgende seizoen en hierbij iedereen bedankt voor het doorgeven van de  wekelijkse schutters.

Lees verder

Not Found

Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.