Zaalvoetbal

INSCHRIJVING VOOR NIEUWE TEAMS IN 2017/2018 SLUIT 1 JUNI

Op 1 juni sluit de termijn waarop we nieuwe zaalvoetbalteams kunnen inschrijven bij de KNVB. Je kunt je niet als speler aanmelden, maar alleen als team. Op http://www.v-o-c.nl/voetbal/zaalvoetbal/contributie/ staan de voorwaarden waar je als team aan moet voldoen. Meld je aan bij janhooft@gmail.com

VOC Z2 EERSTE KAMPIOEN 2016/2017

V.O.C Z2 is het eerste V.O.C voetbalteam dat dit seizoen kampioen is geworden! Vorig seizoen eindigde ze nog op de 2e plaats, maar dit seizoen waren ze niet te stoppen. Op 29-3 had het kampioenschap al binnen gehaald moeten worden, maar een onverwachts gelijkspel tegen het laag geklasseerde Alexandria’66 2 gooide roet in het eten. Afgelopen maandag (3-4-2017) werd dat misstapje ruimschoots recht gezet in de thuiswedstrijd tegen AGE-GGK 1. Vooral in de tweede helft was het klassenverschil goed te zien. Mooie doelpunten en ach, ook wat doelpunten tegen, maar de 6-3 overwinning was ruim voldoende voor het kampioenschap. Met nog 3 wedstrijden te gaan zijn ze niet meer te achterhalen. Gefeliciteerd mannen!

Boven: Jochem Greweldinger, Mimmo Lentz, Jesse Verwaaijen, Bas Lensveld, Sietse Busser,  Sebastiaan Quispel
Onder: Jan Doove, Max Driessen, Berend van Zanten  (Boris Hoes ontbreekt op foto)

OOK in 2016/2017 2 ZAALVOETBALTEAMS

Het leek er even op dat we dit seizoen met 3 zaalvoetbalteams zouden gaan voetballen, maar het 3e team haakte op het laatste moment af. We gaan dit seizoen met dezelfde teams spelen als vorig seizoen. VOC Z1 met Ruud Steijvers als aanvoerder gaat 1e klasse spelen. VOC Z2 met Jan Doove als aanvoerder speelt 3e klasse.

WISSELEND SEIZOEN V.O.C Z1 IN 2014/2015

V.O.C Z1 begon als kersverse 1e-klasser erg goed. De eerste 11 tegenstanders werden verslagen en begin december stond Z1 8 punten los van nummer 2. Daarna was er een tsunami aan blessures waarbij vaak zonder reserves of met invallers gespeeld moest worden. In de volgende 9 wedstrijden gingen er 4 verloren en werden 4 wedstrijden gelijkgespeeld. Uiteindelijk werd een gedeeld 2e plaats gehaald.

V.O.C Z1 KAMPIOEN 2e KLASSE 2013/2014


Het eerste V.O.C Zaalvoetbalteam (2013-2014):
Boven: Daniel van der Bijl, Joost Ossel, Rick Hooft van Huijsduijnen, Daley de Meij
Beneden: Ruud Steijvers, Joep de Geest, Jermaine Varela. (Ferdinand Willems ontbreekt)

Dit seizoen heeft V.O.C voor het eerst een team ingeschreven in de KNVB zaalvoetbal-competitie. Gestart is in de tweede klasse. Dit is de hoogste klasse waarin je zonder promotie kan beginnen. En direct werd het kampioenschap binnengehaald. De wedstrijden werden gemiddeld met 7-3 gewonnen. De meeste doelpunten voor en de minste tegen. Volgend seizoen speelt V.O.C Z1 in de 1e klasse. De klassenindelingen zijn hetzelfde als bij veldvoetbal.

Filmpje waarin V.O.C. op 3-2 komt tegen BVCB. Mooi voorbereidend werk van Ferdinand. Klik hier